.Scha Story.


Tuesday, 3 January 2012 | 07:09 | 0 comments
err err i miss you actually , sunyi kau tak ada dengan aku . hmm tapi aku kecewa dengan sikap kau yang ego tu haa , ya actually , aku pun ego itu lah sebab kita susah nak okay kan ? err entah lahh aku rasa kau dah berubah . aku tak ada niat pun nak percaya cakap si A tu tapi kau yang buad aku percaya cakap dia . aku boleh rasa kau dah berubah . susah if nak cakap apa aku rasa . maybe kau tak sedar relationship kita makin jauh , tapi aku dapat rasa tu . okay dah berapa minggu kita tak text kan ? sorry aku pun tak sent msg kat kau sebab aku still kecewa dengan sikap kau . sumpah aku kecewa sangat . tapi aku rindu kau yang dulu , aku rindu msg kau kat aku .




| 06:48 | 0 comments
hey hey scha nak story ni pasal manusia gila -,- sumpah dia lawak tiap pukul 1 or 2 am sent msg mengaku husband bagai alahai layak ke ? ayat ugut aku lagi kemain kau ya , manusia ni berani kat msg je . dia call aku dia diam alahai bisu ea ? aku memang malas nak layan kau doe . tapi problem ahh kau nak kacau aku . berani ? face to face lah dah cukup berani sangat . siap bagi ceramah kat aku lagi kita ni orang timur kena jaga adab bercakap alahai ni aku nak bagi tahu kau , kau pun tak betul , kau siapa eh nak cakap macam tu dekat aku kan ? before you talking about me better look yourself okay . okay blogger korang boleh baca msg dia sent ni haa .

                                                                              tak malu eh -,-

                                                                            err takut lerr -,-
Wednesday, 7 December 2011 | 00:07 | 0 comments
hey , firdaus azaman thanks sangat you buad i happy dengan you even kita kawan . susah i nak cerita apa yang i rasa bila you ada dengan i , i rasa i happy bila ada dengan you . rasa masalah i hilang . susah lah if nak explain apa yang i rasa . tapi kadang kadang i kecewa , sedih bila you tak percaya i :( malam malam i teringat you before i tidur , semalam you merajuk lagi , sorry semalam i tak larat sangat itu i tidur awal . sumpah tuhan je tahu apa i rasa bila i dengan you , kita basah sama sama memang i tak boleh lupa semua tu , err i cakap apa yang i rasa . semua dari hati . err sorry ler if i jiwang sikit , tapi i memang tak boleh nak tipu perasaan i dekat you . perasaan yang tak pernah i rasa before ni dengan bf i . tapi rasa bila i kenal you . pelik kan ? yeah act , i pun tak faham knapa i rasa macam ni . you bagi i semangat , semangat i yang dah hilang . you buad i ketawa , you buad i rasa selamat bila ada dengan you fird , you lelaki istimewa dalam hidup i . seriously , i tak pernah rasa macam ni . jujur , dengan you i rasa happy . terima kasih sebab you hadir dalam hidup i , i bersyukur tuhan kenal kan i dengan you . you tak macam lelaki lain . seriously , i rasa lain sangat . dulu mula mula i kenal you i just nak berkawan je dengan you , but , lain pula yang i rasa bila i kenal you . act , i pun tak faham knapa i rasa macam ni . terima kasih firdaus you buad i ketawa , you buad i happy bila ada dengan you . i tak akan lupakan you sampai bila bila :( kenangan dengan you i tak lupa sampai i mati .
                                                               
Saturday, 3 December 2011 | 07:56 | 0 comments
err , sumpah terharu sangat you tukar num celcom semata nak msg i , hmm i bukan tak nak tukar num maxis but line tak berapa okey sangat . hmm terharu sangat , rasa bersalah pun ada sampai you kena tukar num celcom nak msg i ,   i hargai sangat ape yang you buad . jangan lahh salah faham ea . hmm
i need you :(
Thursday, 1 December 2011 | 09:52 | 0 comments

hey hey nak update status pasal someone ni cehh ^_^ err thanks ea fird , you buad i happy sangat tady . hujan pon tak kesah lahh hihi . kita basah sama sama kan ? hihi comel ape you basah basah tdy hihi . i suke cara you tu malu malu . act  i lagi lagi pemalu alahaii ^_^ . seronok ea kenakan i , err thanks sangat sangat ea you dah buad i happy , ketawa dengan you tady . i suke sangat malu malu you tu hihi . paling i tak boleh lupa kita sama sama pakai baju sekolah kan ? yela budak spm kata kan ^_^ . dekat abis sekolah ni teringin pakai baju sekolah pulak hihi . tapi i suke je you pakai baju sekolah nampak comel . thank you firdaus azaman :)

                                                                     thanks firdaus azaman :)