.Scha Story.


Tuesday, 3 January 2012 | 07:09 | 0 comments
err err i miss you actually , sunyi kau tak ada dengan aku . hmm tapi aku kecewa dengan sikap kau yang ego tu haa , ya actually , aku pun ego itu lah sebab kita susah nak okay kan ? err entah lahh aku rasa kau dah berubah . aku tak ada niat pun nak percaya cakap si A tu tapi kau yang buad aku percaya cakap dia . aku boleh rasa kau dah berubah . susah if nak cakap apa aku rasa . maybe kau tak sedar relationship kita makin jauh , tapi aku dapat rasa tu . okay dah berapa minggu kita tak text kan ? sorry aku pun tak sent msg kat kau sebab aku still kecewa dengan sikap kau . sumpah aku kecewa sangat . tapi aku rindu kau yang dulu , aku rindu msg kau kat aku .





Older Post