.Scha Story.


Wednesday, 7 December 2011 | 00:07 | 0 comments
hey , firdaus azaman thanks sangat you buad i happy dengan you even kita kawan . susah i nak cerita apa yang i rasa bila you ada dengan i , i rasa i happy bila ada dengan you . rasa masalah i hilang . susah lah if nak explain apa yang i rasa . tapi kadang kadang i kecewa , sedih bila you tak percaya i :( malam malam i teringat you before i tidur , semalam you merajuk lagi , sorry semalam i tak larat sangat itu i tidur awal . sumpah tuhan je tahu apa i rasa bila i dengan you , kita basah sama sama memang i tak boleh lupa semua tu , err i cakap apa yang i rasa . semua dari hati . err sorry ler if i jiwang sikit , tapi i memang tak boleh nak tipu perasaan i dekat you . perasaan yang tak pernah i rasa before ni dengan bf i . tapi rasa bila i kenal you . pelik kan ? yeah act , i pun tak faham knapa i rasa macam ni . you bagi i semangat , semangat i yang dah hilang . you buad i ketawa , you buad i rasa selamat bila ada dengan you fird , you lelaki istimewa dalam hidup i . seriously , i tak pernah rasa macam ni . jujur , dengan you i rasa happy . terima kasih sebab you hadir dalam hidup i , i bersyukur tuhan kenal kan i dengan you . you tak macam lelaki lain . seriously , i rasa lain sangat . dulu mula mula i kenal you i just nak berkawan je dengan you , but , lain pula yang i rasa bila i kenal you . act , i pun tak faham knapa i rasa macam ni . terima kasih firdaus you buad i ketawa , you buad i happy bila ada dengan you . i tak akan lupakan you sampai bila bila :( kenangan dengan you i tak lupa sampai i mati .
                                                               

Older Post | Newer Post