.Scha Story.


Thursday, 1 December 2011 | 09:52 | 0 comments

hey hey nak update status pasal someone ni cehh ^_^ err thanks ea fird , you buad i happy sangat tady . hujan pon tak kesah lahh hihi . kita basah sama sama kan ? hihi comel ape you basah basah tdy hihi . i suke cara you tu malu malu . act  i lagi lagi pemalu alahaii ^_^ . seronok ea kenakan i , err thanks sangat sangat ea you dah buad i happy , ketawa dengan you tady . i suke sangat malu malu you tu hihi . paling i tak boleh lupa kita sama sama pakai baju sekolah kan ? yela budak spm kata kan ^_^ . dekat abis sekolah ni teringin pakai baju sekolah pulak hihi . tapi i suke je you pakai baju sekolah nampak comel . thank you firdaus azaman :)

                                                                     thanks firdaus azaman :)

| Newer Post